TEAM MY WILD

Olemme

Johanna Jäntti ja Johanna Kakko, asumme eläintemme kanssa maaseudulla Humppilassa,           Kanta-Hämeessä. Suomen Kennelliiton alainen kennelnimi My Wild myönnettiin meille vuonna 2014 ja ensimmäinen whippetpentueemme syntyi vuonna 2016. Olemme rotujärjestön ja SuKoKa ry:n jäseniä. Tavoitteenamme on kasvattaa whippettejä, jotka ovat hyväluonteisia perheenjäseniä ja vietikkäitä harrastuskavereita. 


Meillä asustaa

Whippet nartut/bitches

My Wild Aurora Borealis "Polar" (s.21.5.2020)

Porukan kuopus, meille aina pikku prinsessa, joka on melkoisen valloittava ja vilkas persoona. Rakastaa halata ihmisiä ja sukeltaa lumessa. Varvasvamman takia ei ole kilpaillut, juossut soolon ja kaveritreeniä, kova riista- ja saalisvietti.


My Wild Sunglasses at Night "Yigi" (s.26.10.2019) 

Laumamme iloinen hännänheiluttaja, sylihiiri. Laumamme pienin kooltaan, mutta pippurinen. Vauhdikas, ei suostu jäämään isompien jalkoihin ja todistanut vauhtinsa radalla. 


Oochigea's Rhapsody "Yatzy" (s.3.11.2018) 

Puhelias belgialaistyttö, jolla on runkoa ja vauhtia. Vahva suorittaja radalla, rakastaa sohvailua eikä pidä kylmästä eikä märästä kelistä. 


My Wild Elektra In Action "Ninja" (s.14.9.2017) 

Tasapainoinen ja "pikkuvanha" pienestä pitäen, ihanan rauhallinen ja asioihin tyyneydellä suhtautuva, mutta vahvan karisman omaava narttu. Juossut hienoa uraa, helppo kisa- ja kotikoira. 


My Wild Firestarter (s.5.2.2016)                  

Ensimmäisestä F-pentueestamme sinibrindle tyttö, joka nauttii kun talossa on menoa ja meininkiä. Vietti on kunnossa ja kova tahto pupun perään kuuluu myös radan varrella. On loistava lempeä emokoira, joka hoitaa niin omansa kuin muidenkin pennut. 


SRM-14 FI KVA-R Maxwin Hulabaloo "Taiga" (s.1.12.2011)  

Kennelimme kantanarttu. Rautainen vietti radalla ja lämpöä rakastava kainaloeläin kotona. Lukee ihmistä kuin avointa kirjaa. Eläkkeellä kisahommista.


Whippet urokset/dogs

Raspberry Ripple "Nano" (s.5.8.2018)        

Italialainen vahvistus joukkueeseemme. Ilmeikäs ja puhelias uros, jolla vetävä askel ja erittäin vahva pomppu. Kaikki liikkuva kiinnostaa ja omaa erittäin nopeat refleksit, innokas ja oppivainen poika.


FI KVA-R My Wild Funky Fellow"Ringo" (s.5.2.2016)  

F-pentueesta kovalla kilpailuvietillä varustettu uros, jolla hyvin vauhtia radalla. Kotona on elementissään sohvaeläimenä, jättää ylenpalttisen juoksentelun ja touhuamisen aktiivisemmille. Eläkkeellä kisahommista.


Nopurin Sylvester Stallone "Rambo" (s.2.10.2014) 

Aina iloinen ja loputtomasti energiaa pursuava mustiainen. Meidän lauman personal trainer ja herrasmies. Eläkkeellä kisahommista.


Sydämissämme/ In our hearts

Columba "Nitro" (23.12.2013-31.12.2023)                    

Greyhound. Sininen unelma, jonka kanssa opittiin elämää greyhoundin silmin. Täydellinen kisakoira, rakasti leikkiä loppuun asti ja lähti saappaat jalassa. <3

Marjakarhun Cultahippu "Wilma" (24.4.2005-31.3.2020) 

Punainen irlanninsetteri. Grand Old Lady, joka opetti kaiken <3

Ylätunnisteen kuva: Joni Tuhkanen