PENTUJA/PUPPIES

Pennut ovat syntyneet 2+6/
Puppies are here 2+6

2.9.22 Yatzy synnytti 8 reipasta pentua, 2 poikaa ja 6 tyttöä! 🐾💕 
Emä ja pennut voivat kaikki hyvin ja ruoka maistuu jokaiselle. 

Olemme ensimmäistä kertaa kennelissämme toteuttaneet suunnitelman kaksoisastutuksesta, kun upea kilpurityttömme "Yatzy" on astutettu nuorella tuoreella rataennätys ja Tähtisprintteri-22 voittajalla "Jimillä" sekä jo veteraani-ikään ehtineellä jo vauhtinsa radalla todistaneella "Ringolla".  


Odotettavissa kiehtovia yhdistelmiä ratalinjaisten whippetien huippusuvuista! 
Parhaimmassa tapauksessa voimme siis saada pentueeseen jälkeläisiä molemmista uroksista. Pennut polveutumistestataan ennen rekisteröintiä, aivan kuten kaikki pentueemme myös yhtä urosta käytettäessä. 

Sukutaulu/Pedigree yhdistelmä Jimi x Yatzy


Marko Heinonen
Marko Heinonen

Emänä Belgiasta Humppilaan kotiutunut Oochigea's Rhapsody "Yatzy", iloisuutta ja ihmisrakkautta pursuava hurmaava neitonen, jolta löytyy valtavasti vauhtia ja paljon vielä näkemätöntä potentiaalia myös radalla. 

Mikko Säe
Mikko Säe

Toisena isänä oma kotimiehemme My Wild Funky Fellow "Ringo", tasapainoinen uros varustettuna kovalla kilpailuvietillä. On todistanut kykynsä ja vauhtinsa radalla ja vakuuttanut kotilaumassa kuuliaisella luonteellaan. 

Toisena isänä kasvattimme My Wild TMTN Napoleon Bonafrog "Jimi", vauhtivarojaan jo komeasti väläytellyt mittauros nousujohteisella juoksijaurallaan on aloittanut komeasti toisen ratakautensa. Iloinen, avoin ja reipas nuorimies.
Milla Toivanen
Milla Toivanen

Suunnitellut pentueet / Future litters

***

Oletko kiinnostunut tulevista pentueistamme ja haluat tietää lisää? 

If you are interested of our future litters and want to know more, please contact. 

Ota yhteyttä:

puhelimitse/sähköpostitse

Johanna Jäntti 0405696088  

Johanna Kakko 0503492187 

kennelmywild (at) gmail.com